Antalyaspor – DG Sivasspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, ligin 24. haftasında Sivasspor’u ağırlayacak…

Antalyaspor – DG Sivasspor (İSTATİSTİK)
4 Mart 2018 17:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 24. hafta mücadelesinde bugün DG Sivasspor’u konuk edecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 23 haftada topladığı 25 puanla 14. sırada bulunuyor. Konuk ekip Sivasspor ise topladığı 34 puanla 8. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Sivasspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor – Sivasspor, 17’si Süper Lig, 6’sı Spor Toto 1. Lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 24 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 7’sini kazanırken, Sivasspor 11 kez galip geldi.

İki takım, bugüne dek 17 Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların beşinden galip ayrılırken, Sivasspor yedi maçta galip geldi. Beş maç ise berabere tamamlandı.

Antalya’da oynanan 11 maçın 4’ünü Antalyaspor, 3’ünü Sivasspor kazandı.

Antalyaspor, Sivasspor’a 2006-2007 sezonundan bu yana evinde mağlup olmadı.

İki takım arasında Antalya’daki ilk karşılaşma 2002-2003 sezonunda oynanmış, Antalya Atatürk Stadyumu’ndaki mücadele 1-1 berabere tamamlanmıştı. Kırmızı-beyazlıların golü 76. dakikada Mümin’den gelmişti.

Ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan mücadele, Sivasspor’un 3-1 üstünlüğüyle sona ermişti.


Antalyaspor – Sivasspor mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Bülent Yıldırım
(Y) Ekrem Kan
(Y) Yusuf Bozdoğan
(D) Özgüç Türkalp


Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un bugüne dek 31 maçında düdük çaldı. Kırmızı-beyazlılar, bu maçlarda dokuz galibiyet alırken, 12 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Bülent Yıldırım, yönettiği 31 Antalyaspor maçında ekibimize 86 sarı kart, 8 kırmızı kart gösterdi.

Bülent Yıldırım yönetiminde iç sahada 13 maça çıkan Antalyaspor, bu maçların beşini kazanırken, beşini kaybetti.

46 yaşındaki deneyimli hakem, Antalyaspor’un bu sezon evinde oynadığı Akhisarspor ve deplasmanda oynadığı Konyaspor ve Akhisarspor maçlarında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların üçünden de beraberlikle ayrıldı.