Antalyaspor Çıtayı Avrupa’ya Koydu

Bora Terzioğlu, kamp çalışmalarına ve Antalyaspor’un yeni sezon hedefine dair açıklamada bulundu …

Antalyaspor Çıtayı Avrupa’ya Koydu
18 Temmuz 2017 16:20

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, kamp çalışmalarına ve Antalyaspor’un yeni sezon hedefine dair açıklamada bulundu.

Bora Terzioğlu, kamp çalışmalarının güzel geçtiği ve yeni transferlerin takımla uyum içerisinde olduğuna değinerek yeni sezon öncesi takımın iskeletinin hazır olduğunu, futbol komitesinin hızlı şekilde çalışarak bir ya da iki ismi daha takıma katmayı planladığını belirtti.

Fransız oyuncu Jeremy Menez transferine de değinen Terzioğlu, kariyerli bir oyuncunun Antalya’yı tercih etmesinin kendileri ve Antalya adına çok güzel olduğunu dile getirdi. Teknik ekibin görüşleri doğrultusunda transferler yapılmaya gayret edildiğini de sözlerine ekleyen Terzioğlu, “Salih ile sözleşmemizi yeniledik. Drole için satın alma opsiyonumuzu kullandık. Antalyalı oyuncumuz Musa Nizam’ı tekrar takıma kazandırdık. Maicon, önümüzdeki sezon adından çokça söz ettireceğini düşündüğümüz bir oyuncu. Aydın Karabulut keza öyle.” dedi.

Bora Terzioğlu sözlerini şöyle noktaladı:

Her takım transfer yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bugün her takımın bir diğerini rahatlıkla yenebileceği yıllar yaşıyoruz. Geçen yıl da öyleydi.  Ligde doğrudan Avrupa’ya gidecek bir yerde konumlanmak istiyoruz. Mücadelemiz bunun için olacak.