Antalyaspor – Alanyaspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, bugün 20.00’da evinde Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak …

Antalyaspor – Alanyaspor (İSTATİSTİK)
22 Aralık 2017 18:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 17. hafta mücadelesinde bugün Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, on altı haftada topladığı 14 puanla 16. sırada bulunurken, Aytemiz Alanyaspor ise topladığı 18 puanla 13. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Aytemiz Alanyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Alanyaspor tarihte ilk kez 1989-1990 sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi G Grubu mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalyaspor ile Alanyaspor 1-1 berabere kalırken, ekibimizin golünü Bülent Çalık kaydetmişti.

Antalyaspor ile Alanyaspor bugüne dek 12’si TFF 1. Lig, 2’Si Süper Lig ve 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 15 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların altısını kazanırken, dört maçta mağlup oldu.

Antalyaspor ile Alanyaspor, Süper Lig’de 2 maçta karşı karşıya gelirken, bu maçların birini Antalyaspor, birini Alanyaspor kazandı.

İKi takım Antalya’da sekiz kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların beşini kazandı, ikisini kaybetti.

Antalyaspor ile Alanyaspor arasında geçtiğimiz sezon Antalya’da oynanan mücadele 2-1 ekibimizin üstünlüğüyle sona ermiş, Antalyaspor’un golleri Eto’o’dan gelmişti.


Antalyaspor – Aytemiz Alanyaspor mücadelesini Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Antalyaspor – Aytemiz Alanyaspor mücadelesinin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Serkan Çınar
(Y) Süleyman Özay
(Y) Mehmet Cem Hanoğlu
(D) Volkan Bayarslan

Serkan Çınar, Antalyaspor’un bugüne dek 12’si Süper Lig, 2’si 1. Lig olmak üzere 14 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların 5’ini kazanırken 5’inde sahadan yenik ayrıldı.

Serkan Çınar, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan Konyaspor mücadelesinde düdük çalmıştı.