Antalyaspor – Akhisar Belediyespor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor – Akhisar Belediyespor maçının istatistikleri …

Antalyaspor – Akhisar Belediyespor (İSTATİSTİK)
20 Ağustos 2017 19:17

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 2. hafta mücadelesinde bugün Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele 21.45’te başlayacak.

Mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerimizden Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Antalyaspor – Akhisar Belediyespor mücadelesi beIN SPORTS 3 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor – Akhisar Belediyespor mücadelesinin hakem kadrosu:

(O) Bülent Yıldırım
(Y) Asım Yusuf Öz
(Y) Yusuf Bozdoğan
(D) Onur Karabaş

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un bugüne dek 28 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçlarda 9 galibiyet alırken, 7 maç berabere tamamlandı. 12 maç ise rakip takım üstünlüğüyle sona erdi.

Bülent Yıldırım düdük çaldığı 28 müsabakada ekibimize 77 sarı kart gösterirken 8 kırmızı kart çıkarttı.

Bülent Yıldırım yönetiminde iç sahada 12 maça çıkan Antalyaspor, bu maçların 5’ini kazandı, 5’ini kaybetti.


Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig tarihinde Süper Lig tarihinde sekiz kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Antalyaspor iki kez galip gelirken, Akhisar Belediyespor’un üç galibiyeti bulunuyor.

İki takım arasındaki Antalya’daki ilk karşılaşma 2012-2013 sezonunun 32. haftasında oynandı. Karşılaşma Antalyaspor’un 4-3 üstünlüğüyle sona erdi. Kırmızı beyazlıların golleri Koray, Isaac,Tita ve Merter (kk)’den gelirken, konuk ekibin gollerini Ahmet, Uğur ve Koray (kk) atmıştı.

Antalya’da oynanan dört maçta ise Akhisar Belediyespor’un galibiyeti bulunmazken, Antalyaspor’un iki galibiyeti bulunuyor.