Çalımbay: “Anlaşmazlık Eto’o ile Yönetim Arasında”

Rıza Çalımbay, maç sonu yaptığı açıklamada kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, maçın başından sonuna dek mücadele ettiklerini söyledi …

Çalımbay: “Anlaşmazlık Eto’o ile Yönetim Arasında”
10 Eylül 2017 23:16

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maç sonu yaptığı açıklamada kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, maçın başından sonuna dek mücadele ettiklerini söyledi.

Maç içinde hatalarının da olduğunu belirten Çalımbay, bunda en büyük nedenin ideal kadroyu kuramamaktan kaynaklandığını aktardı ve şunları söyledi:

Menez üç aydan beri yok. Zeki’nin ayağının kırılmış olması, Sandro’nun sakat olması, dün gece bile Nasri’nin ayağında yırtık çıkması, Deniz’in hastalığından dolayı hastaneye kaldırılması… Bir sürü sakatımız var, bunlar dezavantajımız oldu. Sakat arkadaşlarımız takıma dönerse, yeni transferler takıma uyum sağlarsa daha geniş alternatifli bir kadromuz olacak.

Hafta içi yönetimle sorun yaşayan ve bu maçta beraberliği getiren golü atan Eto’o’ya da değinen Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Eto’o’nun saha içinde kesinlikle sorunu yok. Onun sorunu yönetim ile kendi arasında. Sözleşmesiyle ilgili istedikleri yönetimi ilgilendirir. Sahada inanılmaz şekilde mücadele ediyor, elinden gelen her şeyi yapıyor. Anlaşmazlığı inşallah en kısa sürede çözeceklerdir.

KAYNAK: İHA