Anadolu Derbisi Hüsranla Sonuçlandı

Bursaspor – Antalyaspor mücadelesini “Anadolu Derbisi” olarak tanımlayan Leonardo Araujo yönetimindeki Antalyaspor, taraftarlarını bir kez daha hüsrana uğrattı …

Anadolu Derbisi Hüsranla Sonuçlandı
30 Ekim 2017 14:25

Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında Bursaspor maçının önemine değinen ve mücadeleyi “Anadolu Derbisi” olarak tanımlayan Leonardo Araujo yönetimindeki Antalyaspor, taraftarlarını bir kez daha hüsrana uğrattı.

Leonardo, düzenlediği basın toplantısında kendileri için Bursaspor maçının çok önemli olduğunu ve zor bir takıma karşı oynayacaklarının altını çizmişti. Takımın sürekli gelişim halinde olduğunu ve bu sürece taraftarın, basının, camianın inanması gerektiğini aktaran Leonardo’nun öğrencileri, Bursaspor maçında etkisiz bir oyun sergileyerek sahadan 4-0 yenik ayrıldı.

Öte yandan daha önce Göztepe maçında üç dakika içinde iki sarı kart görerek takımını yalnız bırakan Sandro, cezasının ardından ilk 11’de görev yaptığı karşılaşmanın 45. dakikasında rakibine sert bir harekette bulunarak kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

Antalyaspor, bu sonuçla haftayı 15. sırada tamamlarken, bu sezon deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadı.

FOTOĞRAF: İHA