Akhisarspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, bugün 16.00’da Akhisarspor’a konuk olacak…

Akhisarspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
28 Ocak 2018 14:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 19. hafta mücadelesinde bugün Akhisarspor’a konuk olacak. Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 16.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 18 haftada topladığı 17 puanla 16. sırada bulunuyor. Akhisarspor ise topladığı 20 puanla ligde 13.sırada yer alıyor.

Akhisarspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Akhisarspor, Süper Lig’de dokuz kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların ikisini kazanırken, Akhisarspor’un üç galibiyeti bulunuyor.

Antalyaspor, Akhisarspor ile bugüne dek dört deplasman maçında karşı karşıya geldi. Ekibimiz, bu maçlarda galibiyet elde edemezken, bir maç berabere tamamlandı.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, 2-2 berabere sona ermişti. Antalyaspor’un golleri Aydın ve Maicon’dan gelirken, Akhisarspor’un gollerini Serginho ve Mustafa kaydetmişti.


Akhisarspor – Antalyaspor mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Mustafa Sönmez yapacak.

Akhisarspor – Antalyaspor mücadelesinin hakem dörtlüsü şu şekilde:

(O) Bülent Yıldırım
(Y) Asım Yusuf Öz
(Y) Mustafa Sönmez
(D) Onur Karabaş

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un bugüne dek 30 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçlarda 9 galibiyet alırken, 9 maç berabere tamamlandı. 12 maç ise rakip takım üstünlüğüyle sona erdi.

Bülent Yıldırım yönetiminde deplasmanda 17 maça çıkan kırmızı beyazlılar, bu maçlarda dört galibiyet, yedi mağlubiyet aldı.

Bülent Yıldırım, yönettiği 30 karşılaşmada ekibimize 82 sarı kart, 8 kırmızı kart gösterdi.

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un en son bu sezon 2-2 tamamlanan Akhisar Belediyespor maçında ve 1- berabere biten Konyaspor maçlarında düdük çalmıştı.