Leonardo: “Ağır Bir Yenilgi Aldık”

Teknik direktör Leonardo, maç sonu düzenlediği basın toplantısında ağır bir skorla sahadan ayrıldıklarını söyledi …

Leonardo: “Ağır Bir Yenilgi Aldık”
29 Ekim 2017 19:10

Ligin onuncu haftasında Bursaspor’a 4-0 kaybeden Antalyaspor’da teknik direktör Leonardo, maç sonu düzenlediği basın toplantısında ağır bir skorla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

Kırmzı kartın ağır olduğunu dile getiren Leonardo, gol yiyene dek iyi oynamaya çalıştıklarını, pozisyonlar da bulduklarını fakat sahadan gördüğü kadarıyla kırmızı kart kararının ağır olduğunu belirtti.

İkinci yarıya iyi başlayamadıklarını ve 4-0’lık ağır bir skorla sahadan ayrıldıklarını belirten teknik adam, üzücü bir gün olduğunu belirtti.

Kendisine sorulan Paul Le Guen sorusunu da cevaplkayan Leonardo Araujo, “Takım arkadaşımla farklı takımlarda karşılaşmamız güzel bir duygu. Benim için üzücü onun için mutlu bir gün. Türk futbolunda takımların risk aldığını görüyorum. Maçta her an her şey olabiliyor.” diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ise maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Antalyaspor’un Leonardo ile iyi bir takım olacağını, bir ay sonra kırmızı beyazlıların böyle yenilecek bir takım olmayacağını aktardı.