Trabzonspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak …

Trabzonspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
21 Kasım 2016 18:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig on birinci hafta mücadelesinde Trabzonspor’a konuk olacak.Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak. 

Trabzonspor – Antalyaspor mücadelesi Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor topladığı 9 puanla 16. sırada sırada yer alırken, Trabzonspor ise topladığı 11 puanla 12. sırada bulunuyor. 


İki takım tarihte ilk kez 1968-1969 sezonunda Türkiye 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Trabzon’da oynanan mücadele, 1-0 bordo-mavililerin üstünlüğüyle sona ermişti.

Antalyaspor ve Trabzonspor, bugüne dek 40’ı Süper Lig olmak üzere 60 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 12’sini kazanırken 13 mücadele ise berabere tamamlandı. 35 maç ise Trabzonspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım Trabzon’da bugüne dek 20 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçlardan yalnızca altı beraberlik çıkartabilirken 13 maç Trabzonspor üstünlüğüyle sona erdi. 1998-1999 sezonunda Trabzonspor’un cezası sebebiyle Ankara’da oynanan maç ise kırmızı beyazlı ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Geçtiğimiz sezon Trabzon’da oynanan mücadele 3-0 Trabzonspor üstünlüğüyle sona ermişti.


Karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerimizden Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ve İbrahim Bozbey yapacak. 

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Alper Ulusoy
(Y) Ali Saygın Ögel
(Y) İbrahim Bozbey
(4) Ümit Öztürk


Alper Ulusoy, Antalyaspor’un bugüne dek üç maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların birini kazanırken ikisini berabere tamamladı.

Alper Ulusoy, Antalyaspor’un en son bu sezon golsüz eşitlikle sona eren Osmanlıspor mücadelesinde düdük çalmıştı.