Terzioğlu’ndan Avrupa Açıklaması

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, hafta sonu 2-1 kazanılan Kayserispor maçı ve Antalyaspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu…

Terzioğlu’ndan Avrupa Açıklaması
4 Nisan 2017 12:24

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, hafta sonu 2-1 kazanılan Kayserispor maçı ve Antalyaspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayserispor galibiyetinin keyif verdiğini belirten Terzioğlu, hakem hataları ile değil ortaya konulan mücadele ve başarılarıyla anılarak gündemde olmak istediklerini söyledi.

Kayserispor galibiyetinin Avrupa hedefine yaklaşmak açısından önemli olduğunu ifade eden Terzioğlu, “Hakem kararlarına rağmen maçı kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Aldığımız 3 puan, keyif verdi. Futbolcularımız, maçın bitiş düdüğü çalana kadar mücadeleden vazgeçmiyor. Takımımız Avrupa’da mücadele etme hakkını elde ederse ülkemizi ne denli iyi temsil edeceğinin sinyallerini verdi. 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Gençlerbirliği maçında da 3 puanla dönmek arzusundayız. Trabzonspor maçı ligdeki sıralamaya etki edecek bir maç. Şimdiden tüm taraftarlarınızı bu maça davet ediyoruz” dedi.

Kayserispor maçında yaşanılanları geride bıraktıklarını ve oynayacakları Gençlerbirliği maçına odaklandıklarını vurgulayan Antalyaspor Asbaşkanı, deplasmandan puanlarla dönmeyi hedeflediklerini dile getirdi.