Çalımbay: “Takımıma Güveniyorum”

Rıza Çalımbay, maçın ardından yatığı açıklamada kalan son dört maçın final niteliğinde olduğunu söyledi …

Çalımbay: “Takımıma Güveniyorum”
26 Kasım 2016 23:55

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından yatığı açıklamada kalan son dört maçın final niteliğinde olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada Antalyaspor’un bulunduğu konum itibariyle göreve geldiği günden bu yana final niteliğinde maçlar oynadıklarını söyledi. Çalımbay, geldiği zaman oyuncularına “Bulunduğumuz yerden çıkmak istiyorsak, bu maçları en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor” dediğini ve oyuncuların da oynadıkları maçlarda inanılmaz bir şekilde mücadele ettiğini söyledi. 

Çalımbay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor’a karşı zorlu ve mücadelesi fazla olan bir doksan dakika oynadık. Orada galip geldik. O galibiyetin daha da anlamlı olması için bugünkü maçı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Maçın zor olacağının farkındaydık. Maçın başından sonuna dek oyunun içinde kaldık ve disiplini bozmadan oynadık. 

Kalan dört maçımız var. Hepsi final maçı gibi. İşimiz çok zor. Özellikle Medipol Başakşehir maçı zor bir maç olacak. Takım olarak oradan da istediğimiz  şekilde çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Arkadaşlarımızla bir yola çıktık. İnşallah bu yolda iyi bir şekilde devam edeceğiz.