Soyunma Odasında Galibiyet Kutlaması

Antalyaspor oyuncular, Fenerbahçe maçının galibiyetin coşkusunu soyunma odasında doyasıya yaşadı …

Soyunma Odasında Galibiyet Kutlaması
13 Aralık 2016 09:34

Altı maçtır kaybetmeyen Antalyaspor’da futbolcular, maç sonunda soyunma odasında Fenerbahçe galibiyetinin coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Antalyasporlu oyuncular, galibiyetin sevincini selfie yaparak kutlarken, galibiyet sevinci de futbolcuların yaptığı paylaşımlara da yansıdı.

Emre Güral’ın yaptığı özçekimde takım arkadaşlarına ithafen “Hepiniz adamsınız ?⚪️” yazdığı görülürken, Zeki Yıldırım da “Bu zafer her zaman yanımızda olan ve canı pahasına bizleri koruyan polislerimize armağan olsun. Şehitler ölmez vatan bölünmez” diyerek galibiyeti polislerimize armağan etti. Diego ise yaptığı paylaşımda takım arkadaşlarını ve taraftarları kutlayarak, “Süper galibiyet. Bravo takım, bravo taraftar. 3 puan daha böyle devam.” şeklinde açıklamada bulundu. Takım arkadaşlarının gol sevinci fotoğrafını paylaşan Danilo ise “Great win against Fenerbahçe” şeklinde paylaşımda bulundu. Takım tercümanı Süleyman Sincar ise yaptığı paylaşımda “Kazanmayı alışkanlık haline getiren bir Antalyaspor. Kenetlenen bir şehir! Çok şükür ?⚪️? Herkesin emeğine, yüreğine sağlık.” açıklamasına yer verdi.