Çalımbay: “Puan Aldığımız İçin Mutluyuz”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından yaptığı basın toplantısında alınan bir puandan mutlu olduğunu söyledi …

Çalımbay: “Puan Aldığımız İçin Mutluyuz”
3 Aralık 2016 17:30

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından yaptığı basın toplantısında “Çok zevkli ve renkli bir karşılaşma oldu. Bir lig maçında yaşanılması gereken her şey yaşandı” dedi.

Karşılaşmaya üç puan hedefiyle çıktıklarını fakat alınan bir puandan da mutlu olduklarını belirten Çalımbay, çok zevkli ve renkli bir mücadele olduğunu söyledi. Antalyaspor’un gösterdiği arzu ve istekten memnun olduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, lig liderinden puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. 

Fenerbahçe ile oynanacak maçta bu mücadelenin çok üstüne çıkmalarının gerekeceğini de bildiğini aktaran Çalımbay, “Önümüzdeki üç maçta da en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçında bu performansın çok üstüne çıkmamız gerekiyor. Golü yemeseydik her şey bizim istediğimiz gibi gidiyordu. Ancak maçtan hiçbir zaman kopmadık ve hak ettiğimiz bir puan aldık.” dedi.

Ferhat’ın yediği hatalı gole de değinen Çalımbay, Ferhat’ın aşırı ve gereksiz bir özgüvenden ötürü böyle bir hata yaptığını söyledi. Ferhat’ın kendisinden özür dilediğini söyleyen Çalımbay, sonuç olarak kalelerinde golü gördüklri için bu özrün bir faydası olmadığını söyledi.