Çalımbay: “Olympiakos Maçı Avantaj Değil”

Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu sahasında ağırlayacağı Beşiktaş mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu …

Çalımbay: “Olympiakos Maçı Avantaj Değil”
16 Mart 2017 12:15

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu sahasında ağırlayacağı Beşiktaş mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında 19 Mart Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş’ın bugün UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos ile maç yapacak olmasının kendileri için avantaj olmadığını söyledi.

Çalımbay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Beşiktaş’ın bugün maç yapacak olması bizim için avantaj değil. Çünkü Beşiktaş sezon başından beri bu şekilde oynuyor. Kadroları çok geniş. Önümüzde Beşiktaş maçımız var. Her şeyden önce bir kere bugün gönlümüz Beşiktaş’la beraber. İnşallah çok iyi bir netice alırlar. Avrupa’da Türkiye’nin sesini duyurmayı sürdürürler, yollarına devam ederler. Ama bizim de mutlaka yukarıyı devam ettirmek istiyorsak kazanmamız gerekiyor. Onun için bizim çok iyi bir şekilde konsantre olup oyundan hiç kopmamamız gerekiyor. Oyun disiplinine dikkat ederek, maçı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor.

Öte yandan sakatların durumuna da değinen Çalımbay, Diego ve Yekta’nın sakatlık durumunun belli olmadığını, grip olan Eto’o’nun ise maç günü takımdaki yerini alabileceğini söyledi.