Morais: “Maçı Kazanabilirdik”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 0-0 sona eren Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu…

Morais: “Maçı Kazanabilirdik”
23 Eylül 2016 23:43

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 0-0 sona eren Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sahada maçı kazanmak için her şeyi yaptıklarını belirten Morais, rakip takımın kalecisinin harika kurtarışlar yaptığını kaydetti.

‘Maçı kazanabilirdik’ diyen Portekizli teknik adam, maçı kazanmak adına çaba gösteren varlık gösteren takımın Antalyaspor olduğunu ifade etti.

İlk yarıda rakip takım kalecisinin harika kurtarışlar yaptığını kaydeden Morais, “Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilirdik, bugün gol atmayı hak etmiştik. Oyuncularıma sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Daha önceki maçlardan çok daha iyi performans gösterdiler. Osmanlıspor maçındaki aynı savaşma ruhunu gördük. Çok iyi oyun sergilediler, yeterli değil tabii ki. Biraz daha çaba gösterirsek taşın altına elin altına koyabilirsek, bu sorunun üzerinden kalkmasını bileceğiz. Takım içinde herkes başarıyı istiyorsa, takımda herkesin artık bir araya gelmesi ve bu sorunu çözmesi gerekiyor” diye konuştu.

Ligde 5 maçta 2 puan aldıklarını hatırlatan Jose Morais, “Ulaşmak istediğimiz noktayı yakalamak adına savaşma halen savaşma isteğimizi sürdürmeliyiz. Taraftar da bizi harika şekilde desteklediler” dedi.

‘Eto’o’nun yokluğu hissedildi mi?’ sorusuna cevap veren Antalyaspor Teknik Direktörü, “Bunun cevabını kesinlikle tam olarak belirtemiyorum. Maç içinde olmayan bir futbolcu hakkında konuşmak ne kadar doğru olabilir, bilemiyorum. Çok şansısız demiyeyim ama maçın berabere bitmesi kalecinin kurtarışlarıyla oldu” ifadelerini kullandı.