Konyaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 19. hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor’a konuk olacak …

Konyaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
12 Şubat 2017 12:30

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor’a konuk olacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele 16.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 31 puanla 5. sırada yer alırken, Konyaspor ise topladığı 7 puanla 7. sırada bulunuyor.

Atiker Konyaspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1971-1972 sezonunda o zamanki adıyla 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Konya Şehir Stadyumunda oynanan mücadele, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyaspor ile Konyaspor, bugüne dek 11’i Süper Lig, 2’si Türkiye Kupası ve 22’si 1. Lig olmak üzere 35 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 11’ini kazanırken, 8 maç berabere tamamlandı. Konyaspor ise 16 kez galip geldi.

İki takım Süper Lig tarihinde 11 kez karşı karşıya geldi. Ekibimiz bu maçların 3’ünü kazanırken, 5 maç Konyaspor üstünlüğüyle sona erdi. 3 maç da beraberlikle sonuçlandı.

İki takım Konya’da 17 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 2’sini kazanırken, 10 kez mağlup oldu. 5 maç ise berabere bitti.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, kırmızı beyazlı ekibimizin 3-1 mağlubiyeti ile sona ermişti.


Konyaspor – Antalyaspor mücadelesini İstanbul Bölgesi hakemlerimizden Serkan Çınar yönetecek. Serkan Çınar’ın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Orkun Aktaş yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Serkan Çınar
(Y) Alpaslan Dedeş
(Y) Orkun Aktaş
(4) Bülent Birincioğlu

Serkan Çınar, Antalyaspor’un bugüne dek 11’i Süper Lig, 2’si 1. Lig olmak üzere 13 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların 5’ini kazanırken 5’inde sahadan yenik ayrıldı.

Serkan Çınar yönetiminde deplasmanda 7 maça çıkan kırmızı beyazlı ekibimiz, bu maçların ikisini kazanırken, ikisini berabere tamamladı.

Serkan Çınar, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan Sivasspor mücadelesinde düdük çalmıştı.