Kayserispor Hazırlıkları Sürüyor

Antalyaspor, Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü …

Kayserispor Hazırlıkları Sürüyor
24 Mart 2017 19:26

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, bir turnuvaya katılmak üzere Antalya’ya gelen ve antrenörlüğünü Beşiktaş’ın eski futbolcuların Kadir Yaşar’ın yaptığı Çamdibi Gücü’nün 9 ve 10 yaş altı takımlarının oyuncuları izledi. Minik futbolcular, Antalyasporlu oyuncularla fotoğraf çektirdi.

İdmanı ayrıca teknik direktör Rıza Çalımbay’ın kızı Ayça, damadı Çağrı Sağlam ve 1,5 yaşındaki torunu Mila da ziyaret etti. Deneyimli çalıştırıcı, antrenman sırasında zaman zaman torunuyla ilgilendi.

Antrenmana, UNICEF’in Afrika’daki etkinliklerine davetli olan Samuel Eto’o, izinli olan Saso Fornezzi ve Jean Makoun ile ülkesinin milli takım kadrosunda yer alan Ondrej Celustka katılmadı. Sakatlıkları bulunan oyunculardan Diego koşu yaparken, Emre Güral ise salonda çalıştı. Öte yandan, Sakıb Aytaç ile Serdar Özkan, yarım sahadaki taktik antrenmanı sırasında hafif sakatlık geçirince çalışmayı yarıda bıraktı.