Kardemir Karabükspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig dördüncü hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor’a konuk olacak …

Kardemir Karabükspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
16 Eylül 2016 17:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig dördüncü hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor’a konuk olacak.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Kardemir Karabükspor – Antalyaspor mücadelesi Lig Tv2  ekranlarından yayınlanacak.

Mücadele öncesinde kırmızı beyazlı ekibimiz üç haftada topladığı 1 puanla 17. sırada yer alırken, ev sahibi K. Karabükspor ise 3 puanla 11. sırada yer alıyor.


Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, tarihte ilk kez 1972-1973 sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Antalya’da oynanan maçı ekibimiz Ali Rıza Şenol’un golleriyle 2-0 kazandı.

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, bugüne dek 31 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların yedisini kazanırken, 11 maç berabere tamamlandı. 13 maç ise Kardemir Karabükspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım Süper Lig tarihinde bugüne dek 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların üçünü Antalyaspor kazandı, altı mücadeleyi Kardemir Karabükspor kazandı. Üç maç ise berabere tamamlandı.

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig tarihinde Karabük’te altı kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimizin bu maçlarda henüz galibiyeti bulunmuyor.

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, en son 2013-2014 sezonunda karşı karşıya gelmişti. İlk yarı Karabük’te oynanan maç 1-1 berabere tamamlanmış, ikinci yarı Antalya oynanan mücadele ise golsüz eşitlikle sona ermişti.


Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerimizden FIFA kokartlı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Alpaslan Dedeş yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Cüneyt Çakır
(Y) Orkun Aktaş
(Y) Alpaslan Dedeş
(D) Volkan Bayarslan


Cüneyt Çakır, Antalyaspor’un bugüne dek 15 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların altısını kazanırken, beşinde berabere kaldı. Dört maçta ise sahadan mağlup ayrıldı.

Cüneyt Çakır, Antalyaspor’un deplasmanda yedi maçında düdük çaldı. Ekibimiz bu maçların ikisini kazandı, üçünde mağlup oldu, iki maç da berabere sonuçlandı.

Cüneyt Çakır, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’a 3-2 yenildiği mücadelede düdük çalmıştı.