Rıza Çalımbay: “İnanılmaz Hatalar Yaptık”

Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarı çok kötü oynadıklarını belirtirken, ikinci yarıda ise gerçek oyunlarını sergilediklerini söyledi …

Rıza Çalımbay: “İnanılmaz Hatalar Yaptık”
19 Aralık 2016 23:15

Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarı çok kötü oynadıklarını belirtirken, ikinci yarıda ise gerçek oyunlarını sergilediklerini söyledi.

Bursaspor maçı sonrası verdiği röportajda Çalımbay şunları söyledi:

İlk yarı oynadığımız oyunla mağlubiyeti hak ettik. Bu kadar beklemiyordum. Çok kötü, dağınık, ne yaptığını bilmeyen bir takım hüviyetinde olduk. İnanılmaz hatalar yaptık.Kendi kendimize gerginleştik, hakemi de herkesi de gerdik.İlk yarı bitsin diye dua ediyorduk. İkinci yarı ise hem oyuncu değişti hem de taktik değişikliği yaptık ve kendi oyunumuzu oynadık. Çok güzel pozisyonlar yakalasak da değerlendiremedik. İlk yarıda oynadığımız oyun bize göre değildi. Sahada istediğimizi yapacak arkadaşlar maalesef yoktu. Ama ikinci yarı çok iyi şekilde mücadele etsek de bu sefer girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Buradan puan ya da puanlarla ayrılmamız gerekiyordu. İlk yarı gerçekten mağlubiyeti hak ettik ama ikinci yarı oynadığımız oyunla buradan en kötü bir puanla ayrılmamız gerekiyordu.