Gençlerbirliği – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 15.30’da Gençlerbirliği’ne konuk olacak …

Gençlerbirliği – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
8 Nisan 2017 13:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak mücadele 15.30’da başlayacak

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 42 puanla 6. sırada yer alırken, Gençlerbirliği ise 32 puanla 11. sırada bulunuyor.

Gençlerbirliği – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1970 – 1971 sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi’nde karşı karşıya geldi. Antalya’da oynana mücadele ekibimizin 2-0 üstünlüğü ile sona ermişti. Antalyaspor’un iki golünü de Metin Ünal kaydetmişti.

Antalyaspor ile Gençlerbirliği, bugüne dek 55 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların 22’sini kazanırken, 16 mücadele berabere tamamlandı. 17 maç ise Gençlerbirliği üstünlüğü ile sona erdi.

Antalyaspor ile Gençlerbirliği , Süper Lig tarihinde 39 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 16’sını, Gençlerbirliği 13’ünü kazandı.

Ankara’da oynanan 27 mücadelede ekibimizin 8 galibiyeti bulunurken, ev sahibi Gençlerbirliği’nin 13 galibiyeti bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan kırmızı beyazlı ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


Gençlerbirliği – Antalyaspor mücadelesini Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Hüseyin Göçek
(Y) Ali Saygın Ögel
(Y) Mehmet Cem Hanoğlu
(4) Murat Özcan

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un daha önce 25 maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların altısını kazanırken, on bir maçı kaybetti. Sekiz mücadele ise berabere tamamlandı.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un en son Süper Lig’in ilk yarısında oynanan ve 3-1 yenildiği Atiker Konyaspor maçında düdük çalmıştı.