Galatasaray – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak …

Galatasaray – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
2 Ekim 2016 14:30

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig  altıncı hafta mücadelesinde Galatasaray’a konuk olacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak mücadele, 16.00’da başlayacak.

Galatasaray – Antalyaspor mücadelesi Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

 

Altıncı hafta öncesinde kırmızı beyazlı ekibimiz ligde topladığı 2 puanla 18. sırada yer alırken, Galatasaray ise topladığı 11 puanla 4. sırada yer alıyor.


İki takım bugüne dek elli resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçların 28’ini Galatasaray kazanırken 8’ini Antalyaspor kazandı. 14 mücadele ise berabere tamamlandı.

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig tarihi boyunca 40 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların yedisini kırmızı beyazlı ekibimiz kazanırken, yirmi üçünü sarı kırmızılılar kazandı. On mücadele ise berabere tamamlandı.

İki ekip İstanbul’da 24 resmi mücadelede bir araya geldi. Bu maçların 4’ünü Antalyaspor, 14’ünü Galatasaray kazandı. Altı maç ise berabere tamamlandı.

Antalyaspor, oynanan son dört resmi maçta Galatasaray’a karşı mağlup olmadı. Galatasaray, ekibimizi en son 2012-2013 sezonunda mağlup edebilmişti.

Antalyaspor ile Galatasaray arasında geçtiğimiz sezon oynanan mücadelelerin biri 3-3 berabere tamamlanırken, ligin ikinci yarısında antalya’da oynanan karşılaşma 4-2 Antalyaspor üstünlüğüyle sona ermişti.


Karşılaşmayı Edirne Bölgesi hakemlerimizden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) ÖZgür Yankaya
(Y) Erdinç Sezertam
(Y) Mehmet Cem Hanoğlu
(D) Halil Umut Meler


Özgür Yankaya, Antalyaspor’un bugüne dek on maçında düdük çaldı. Ekibimiz, bu maçların dördünü kazanırken dört maç berabere tamamlandı. İki maç ise yenilgiyle sonuçlandı.

Antalyaspor, Özgür Yankaya yönetiminde deplasmanda dört maça çıktı. Bu maçların ikisini kaybeden kırmızı beyazlı ekibimiz, iki maçı da berabere tamamladı.

Özgür Yankaya, Antalyaspor’un en son 2014-2015 sezonunda golsüz eşitlikle sonuçlanan Alanyaspor mücadelesinde düdük çalmıştı.