Çalımbay’dan Uğurlu’ya Eleştiri

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor’a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu …

Çalımbay’dan Uğurlu’ya Eleştiri
22 Nisan 2017 21:35

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor’a mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada çok iyi mücadele ettiklerini söylerken, maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu’yu çaldığı düdükler sebebiyle eleştirdi.

Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada çok iyi mücadele ettiklerini söylerken, taraftarın da görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi. Bugün de kazanmak istediklerini fakat hakemin dikkatsizliği sebebiyle mücadeleden puanla ayrılamadıklarını belirten Çalımbay, hakemin faul pozisyonlarında Antalyaspor’a yapılanı vermeyip Trabzonspor’a yapılanları ise verdiğini sözlerine ekledi.

Çalımbay, defansta yaptıkları hatanın çokluğuna da dikkat çekerken  “Salih’in aldığı darbe sebebiyle defansta çok hata yaptık. Çocuk hiçbir şey hatırlamıyor şu an.” dedi.

Çok zor bir yerden bu noktaya geldiklerini söyleyen Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Biz düşmeye oynayan bir takımdık, sonuncu sıradaydık. Çok zor bir yerden buralara geldik ve şimdi Avrupa kupalarına gitmeye çalışıyoruz. Hedefimiz ligi ilk 10’da bitirmekti. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bugün de kazanmak isterdik ama olmadı. Yine de ben takımımla gurur duyuyorum. Şanssız günümüzdeydik. Bundan böyle önümüze bakmaya devam edeceğiz.