Çalımbay Üç Final Maçı Belirledi

Rıza Çalımbay, final niteliğinde üç maç oynayacaklarını belirtti …

Çalımbay Üç Final Maçı Belirledi
9 Şubat 2017 13:41

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Atilla Konuk Tesisleri’nde yaptığı haftalık değerlendirme toplantısında final niteliğinde üç maç oynayacaklarını belirtti.

Sezonu ilk 10 içerisinde en iyi yerde bitirmek istediklerini dile getiren Çalımbay, gelecek sene yukarı sıralara oynayan takım olmayı hedeflediklerini söyledi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Rıza Çalımbay, kadrosunun geniş olmasının en büyük sıkıntısı olduğunu dile getirdi. Konyaspor maçını çok iyi şekilde bitirmeleri gerektiğini vurgulayan Çalımbay, “Bizim için üç final maçı var. Final maçlarından birisi Atiker Konyaspor maçı. Bizim için her açıdan çok önemli bir maç. Atiker Konyaspor, arkasından Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor maçı bizim yolumuzu çizecek. Kolay olmayacağını biliyoruz. O maçlara odaklandık, tek düşüncemiz o maçlardan iyi şekilde çıkmak.” diye açıklamada bulundu.

Mbilla’nın kart cezalısı olması sebebiyle Konyaspor karşısında forma giymeyeceğini belirten Çalımbay, motta’nın da ailevi sebeplerden ötürü izin alıp Brezilya’ya gittiğini ve maçta yer alamayacağını söyledi. Çalımbay, Mbilla’nın yerine iyi durumda olan El Kabir  ya da Serdar’a görev verebileceğine değindi.

Antalyaspor ve Konyaspor taraftarları arasındaki buluşmaya da değinen Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Ülke olarak sıkıntıdayız. Bir de bu sporun içindeki gerginlikle uğraşılacak gibi değil. Konya ile bizim aramızda bir şey olmaması gerekir. Tatlıya bağlandıysa, barış sağlandıysa çok güzel.