Antalyaspor’un Cezası Açıklandı

Atiker Konyaspor mücadelesi sebebiyle PFDK’ya sevk edilen Antalyaspor’un cezası belli oldu …

Antalyaspor’un Cezası Açıklandı
15 Eylül 2016 16:36

Atiker Konyaspor mücadelesi sebebiyle PFDK’ya sevk edilen Antalyaspor’un cezası belli oldu.

Bugün yapılan toplantıda karar alan PFDK, kırmızı beyazlı ekibimize para cezasının yanı sıra bu sezon ilk kez uygulanan blok kapatma cezası verdi.

PFDK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

ANTALYASPOR A.Ş.‘nin, 11.09.2016 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş. – ATİKER KONYASPOR Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ANTALYASPOR A.Ş.‘nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON DOĞU ALT F bloklarına giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

Bu karara göre Konyaspor mücadelesinde Maraton Tribünü Doğu Alt F Blok’ta yer alan taraftarlar, 23 Eylül’de oynanacak olan Akhisar Belediyespor mücadelesini izleyemeyecekler.

Öte yandan yine saha olayları sebebiyle PFDK’ya sevk edilen Konyaspor’a ise PFDK tarafından 100.000 TL para cezası verildi.