Antalyaspor’dan Şut Bombardımanı

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da, maç sonu ortaya çıkan istatistikler kırmızı beyazlı ekibimizin mücadelesini bir kez daha ortaya koydu…

Antalyaspor’dan Şut Bombardımanı
23 Ağustos 2016 21:20

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da, maç sonu ortaya çıkan istatistikler kırmızı beyazlı ekibimizin mücadelesini bir kez daha ortaya koydu.

Antalyaspor yaklaşık 60 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen Osmanlıspor kalesine 17 şut atmayı başardı. Bunlardan 6 tanesi kaleyi bulurken, 4 şut atan Charles en çok şut atan oyuncu oldu. Brezilyalı oyuncu attığı 4 şutta 2 kez kaleyi buldu.

Antalyaspor’da Motta, Zeki, Danilo ve Emre Güral da kaleyi birer kez buldu. Kırmızı-beyazlı ekibimiz, Osmanlıspor maçında yüzde 82 topla oynama yüzdesi yakalamayı başardı.

Charles, yüzde 95 pas yüzdesi ile takımının en başarılı oyuncusu olurken 7 kez de ikili mücadele kazandı. Antalyaspor’da 85. dakikada oyundan çıkan M’billa Etame 10 kez ikili mücadele kazanarak takımın en başarılı oyuncusu oldu.