Antalyaspor’da Hedef Üç Puan

Antalyaspor,Kardemir Karabükspor mücadelesinin hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü …

Antalyaspor’da Hedef Üç Puan
14 Eylül 2016 15:15

Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor mücadelesinin hazırlıklarını salı günü akşam tesislerde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antalyaspor’da cuma günü oynanacak olan mücadele öncesinde hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Jose Morais gözetiminde yapılan antrenmana U21 takımından Yusuf, Oğuzhan, Mahmut ve Şuayip de katıldı. Antrenman öncesinde Morais ve takım kaptanı Eto’o, futbolcularla bir toplantı yaparak Karabükspor deplasmanında üç puan almak için mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Öte yandan Konyaspor maçında dizine darbe alan Emre Güral’ın sakatlığı devam ediyor. Genç oyuncunun yapılan kontrollerde mücadelede forma şansı giymesinin zor olduğu kaydedilirken, sağ dizinde ağrı olan Emre’yi kulüp doktorları Kardemir Karabükspor mücadelesine yetiştirmeye çalışıyor.

Kırmızı beyazlılar, Kardemir Karabükspor maçının son antrenmanını bugün saat 18:30’da Hasan Subaşı Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapacak. Antalyaspor, yarın sabah saatlerinde uçakla Ankara’ya oradan da karayoluyla Karabük’e gidecek.