Antalyaspor’da Eto’o Şoku

Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Eto’o’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu …

Antalyaspor’da Eto’o Şoku
17 Kasım 2016 14:00

Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Eto’o’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o’nun çekilen MR ve sağlık raporlarında durumunun iç açıcı olmadığını belirterek, “Adanaspor maçına bile yetişeceğini zannetmiyorum. Bu bizim için bir kayıp.” dedi.

Adanaspor maçına Eto’o’yu yetiştirmeyi istediklerini aktaran Rıza Çalımbay, mükemmel bir hava yakalamışken kendileri için çok büyük bir kayıp olduğunu aktardı. Çalımbay, Eto’o’nun sakatlığında yerine forma giyecek ismin de çok iyi oynaması gerektiğinin altını çizdi.

Takımla birlikte çalışmalara başlayan Emre Güral’ın da Trabzonspor maçına yetişemeyeceğini belirten Çalımbay, Emre’nin kendisinin geldiğinden beri takımla çalışmadığını belirtti ve şunları söyledi:

Emre’nin Trabzonspor maçına yetişeceğini zannetmiyorum. Zaten yetişse de oynatamam. Geldiğimden beri bizimle neredeyse hiç çalışmadı. Benim aç adama ihtiyacım var. Her şeyini ortaya koyacak isimlere ihtiyacım var. Takımla tam çalışmamışken iki günlük çalışmayla oynatma şansım yok.