Antalyaspor’da Hazırlıklar Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek kırmızı beyazlı ekibimiz bugün antrenmana düz koşu ile başlayıp beşe iki top kapma çalışması ile devam etti …

Antalyaspor’da Hazırlıklar Sürüyor
15 Mart 2017 14:45

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek kırmızı beyazlı ekibimiz bugün antrenmana düz koşu ile başlayıp beşe iki top kapma çalışması ile devam etti. Daha sonra takımımız iki gruba ayrıldı.  Bir grup yarım sahada pas çalışması yaparken, diğer grup teknik direktörümüz Rıza Çalımbay gözetiminde çabukluk antrenmanı yaptı. Antrenman; çift kale maç ile sona erdi.

Çift kale maç için yeşil takım ve beyaz takım olarak ikiye ayrıldılar. Maçta kaleciler Ferhat Kaplan ile Ozan Evrim Özenç, yan sahada çalışırken kaleleri dönüşümlü olarak Salih Dursun, Yekta Kurtuluş, El Kabir ve Emre Güral korudu. Kalecilerden Saso Fornezzi ile Ahmet Özden, çift kale maçta oyuncu olarak yer aldı böylelikle futbolcularımız kalecilik de yapmış oldular.  Yapılan çift kale maçı yeşil yelekli takım kazandı.

Çift kale maç sonrası Saso Fornezzi, Ferhat Kaplan, Ozan Evrim Özenç  ve Ahmet Özden çalışmalarına devam etti.

Samuel Eto’o çift kale maç öncesi gribal rahatsızlığından dolayı salona geçerek çalışmasına orada devam etti. Sakatlığı bulunan Diego Angelo, fizyoterapist eşliğinde çalışırken izinli olan Ramon Motta antrenmana katılmadı. Öte yandan futbolcuların ve Rıza Çalımbay’ın antrenman boyunca neşeli oldukları gözlemlendi.