Antalyaspor’da Bekleneni Veremeyenler

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016/2017 sezonunun sonuna doğru gelirken performanslarıyla bekleneni veremeyen futbolcular da belli olmaya başladı…

Antalyaspor’da Bekleneni Veremeyenler
17 Nisan 2017 18:11

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016/2017 sezonunun sonuna doğru gelirken performanslarıyla bekleneni veremeyen futbolcular da belli olmaya başladı.

Kırmızı beyazlı ekibimizde bu sezon transfer edilen futbolculardan Emre Güral, Kenan Horic, Anıl Koç, Harun Alpsoy, Jean Armel Drole ile Amadaiye Rennie oyunda kaldıkları süreyle beklenen performans karşılaştırıldığında hayal kırıklığı yarattılar.

Sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda sürekli yer alamayan golcü futbolcu Emre Güral, son haftalarda daha sık takımla çalışmalara başladı. Güral, Antalyaspor formasıyla 7 lig maçında da sonradan oyuna girerek toplamda 140 dakika sahada kalan Güral, lig maçlarında henüz fileleri havalandıramadı.

Kırmızı beyazlı ekibimizde hayal kırıklığı yaratan diğer futbolcu ise Amadiya Rennie oldu. Sezon başında Morais’in talebi üzerine başkan Ali Şafak Öztürk’ün transfer ettiği Rennie, 2 lig maçında 82 dakika oyunda kaldı. Sezonun ilk yarısı performansı beğenilmeyen Rennie’nin devre arası transfer döneminde lisansı donduruldu. Takımla antrenmanlara çıkan Rennie’nin sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor.

Kenan Horic 9 lig, 1 kupa maçında Antalyaspor forması giydi. Bir maçta 90 dakika oyunda kalan Kenan, toplamda 138 dakika görev aldı.

Genç futbolculardan Harun Alpsoy 1 lig maçında 12 dakika, Anıl Koç ise 1 Türkiye kupası karşılaşmasında Antalyaspor forması giydi.

Devre arasında kiralık olarak takıma transfer olan ve sözleşmesinde uzatma opsiyona yer alan Drole ise henüz resmi karşılaşmada görev almadı.