Antalyaspor’a Başpehlivanlardan Ziyaret

Cumartesi günü sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Antalyaspor’a başpehlivanlardan sürpriz ziyaret gerçekleştirildi …

Antalyaspor’a Başpehlivanlardan Ziyaret
18 Nisan 2017 15:28

Ligin 28. haftasında cumartesi günü sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Antalyaspor’a başpehlivanlardan sürpriz ziyaret gerçekleştirildi.

Haftanın ikinci antrenmannı gerçekleştiren Antalyaspor, düz koşu ile başlayıp beşe iki çalışmaya devam ettirdiği antrenmanda çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı.  Çift kale taktik çalışması ile sona eren antrenmanda sakatlıkları süren Emre ve Kenan Koric katılmezken, Chico fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Öte yandan hafta sonu Döşemealtı Belediyesi’nin düzenleyeceği yağlı güreşler için çayıra çıkacak başpehlivanlardan Orhan Okulu, Serkan Serttürk, Ali Yanatma, Ali Altun, İsmail Koç’un yanı sıra başaltında güreşen Okan Acar, Kırkgöz Döşemealtı Spor Kulübü’nün güreş antrenörü Kemal Yılmaz ve Döşemealtı Belediyesi’nin meclis üyelerinden Ramazan Bahsi, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelerek antrenmanı izledi.

Antrenman bitiminde kırmızı beyazlılara baklava ikram eden pehlivanlar, Rıza Çalımbay ve öğrencilerini pazar günü yapılacak olan 12. Geleneksel Döşemealtı Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet etti.