Antalyaspor – Trabzonspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Trabzonspor’u ağırlayacak …

Antalyaspor – Trabzonspor (MAÇ ÖNCESİ)
22 Nisan 2017 16:30

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Avrupa yolunda büyük önem taşıyan bu mücadele, saat 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 43 puanla 6. sırada yer alırken, Trabzonspor ise 44 puanla 5. sırada bulunuyor.

Antalyaspor – Trabzonspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1968-1969 sezonunda 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Trabzon’da oynanan mücadele, Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

Antalyaspor ile Trabzonspor, bugüne dek 12’si 1. Lig, 7’si Türkiye Kupası ve 41’i Süper Lig olmak üzere 60 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların 13’ünü kazanırken, 13 maç berabere tamamlandı. 34 maç ise Trabzonspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Antalyaspor ile Trabzonspor, Süper Lig tarihinde 41 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçlarda sekiz galibiyet alırken, dokuz maç berabere sona erdi.

Antalya’da oynanan maçlarda Antalyaspor 11 kez galip gelirken, 7 maç berabere tamamlandı. Konuk ekip ise 13 kez galip geldi.

Antalya’da oynanan son mücadelede ekibimiz, Trabzonspor’u 7-0 mağlup etmiş ve tarihinin en farklı galibiyetini almıştı.


Antalyaspor – Trabzonspor mücadelesini Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Yaşar Kemal Uğurlu
(Y) Serkan Olguncan
(Y) Serkan Çimen
(4) Koray Gençerler

Yaşar Kemal Uğurlu, bugüne dek Antalyaspor’un iki maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların birini kazanırken birini kaybetti.

Antalyaspor, Uğurlu’nun düdük çaldığı iki maçı da iç sahada oynadı.

Yaşar Kemal Uğurlu, ekibimizin en son geçtiğimiz sezon 4-2 kazandığımız Galatasaray mücadelesinde düdük çalmıştı.