Antalyaspor Rekora Koşuyor

Başkan Ali Şafak Öztürk, 19 Mart Pazar günü Beşiktaş ile oynayacakları maçta seyirci rekoru kıracaklarını söyledi …

Antalyaspor Rekora Koşuyor
17 Mart 2017 14:38

Atilla Vehbi Konuk Tesislerindeki antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Ali Şafak Öztürk, 19 Mart Pazar günü Beşiktaş ile oynayacakları maçta seyirci rekoru kıracaklarını söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda oynanan Galatasaray maçındaki bilet fiyatlarının yüksek olduğu konuşulurken Beşiktaş maçında oldukça indirime gittikleri yönünde hatırlatma yapan basın mensubuna da yapılan eleştiriler konusunda konuşan Başkan Öztürk,  yaklaşık 1000 kadar bilet kaldığı göz önüne alınırsa bu konuyla ilgili doğru karar verdiklerine inandıklarını açıkladı.

Bilet fiyatlarında indirimin Antalyaspor taraftarının baz alınarak verilmiş bir karar olduğunun altını çizen Başkan Öztürk, “Burada kamuoyunun da bilmediği bir nokta var. Bulunduğu tribünün ancak yüzde 30 üzerinde misafir takıma bilet fiyatı uygulayabiliyorsunuz. Sezon başında kombine alanlar mağdur olmasın diye İstanbul takımlarıyla oynanan maçlarda yüksek fiyat politikamız vardı. Kombineler de satıldığında biz yönetimde değildik ve dolayısıyla fiyatları belirleyen biz değildik.” dedi.

Bu maçın seyirci sayısıyla Antalyaspor rekoru olacağını belirten Başkan Ali Şafak Öztürk, “Beşiktaş maçının karnaval havasında geçmesini ve gerçekten güzel bir futbol şöleni havasında geçmesini istiyoruz. Futbol kültürünün de Antalya’ya oturmasında bu ve bunun gibi maçların büyük rol oynayacağı düşüncesindeyiz.” şeklinde sözlerine diyerek sözlerini tamamladı.