Antalyaspor – Konyaspor (Maç Öncesi)

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig üçüncü hafta mücadelesinde Konyaspor’u ağırlayacak.

Antalyaspor – Konyaspor (Maç Öncesi)
11 Eylül 2016 17:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig üçüncü hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor’u konuk edecek.

Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak.

Antalyaspor – Konyaspor mücadelesi Lig Tv2  ekranlarından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Atiker Konyaspor, tarihte ilk kez 1971-1972 sezonunda Türkiye 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Konya Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadele, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.

İki takım ise Antalya’da ilk kez yine 1971-1972 sezonunun ikinci yarısında karşı karşıya geldi. Antalya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadele kırmızı beyazlı ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti. Antalyaspor’un golünü Mehmet atmıştı.

Antalyaspor ile Konyaspor, Süper Lig’de bugüne dek on kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların üçünü kazanırken Konyaspor ise dört kez galip geldi. Üç maç ise berabere tamamlandı.

İki takım Süper Lig tarihinde Antalya’da bugüne dek beş kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların üçünü kazanırken birinde ise mağlup oldu. Bir mücadele ise berabere tamamlandı.

Antalyaspor ile Konyaspor en son geçtiğimiz sezon karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan mücadele Konyaspor’un 3-2 üstünlüğüyle tamamlanmış, ikinci yarıda Antalya’da oynana mücadeleyi ise kırmızı beyazlı ekibimiz Eto’o’nun golüyle 1-0 kazanmıştı.


Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Erkan Akbulut yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Hüseyin Göçek
(Y) Mustafa Emre Eyisoy
(Y) Erkan Akbulut
(D) Barış Şimşek


Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un daha önce 24 maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların altısını kazanırken, on maçı kaybetti. Sekiz mücadele ise berabere tamamlandı.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un iç sahada 10 maçında görev aldı.Antalyaspor bu maçların dördünü kazanırken dört maç da berabere tamamlandı. Üç maç ise ekibimizin yenilgisiyle sona erdi.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon 1-0 yenildiği Beşiktaş maçında düdük çalmıştı.