Antalyaspor – Karabükspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor ile K. Karabükspor, bugün 13.30’da Antalya Arena’da karşılaşacak …

Antalyaspor – Karabükspor (MAÇ ÖNCESİ)
18 Şubat 2017 11:30

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 13.30’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 32 puanla 5. sırada yer alırken, Kardemir Karabükspor ise topladığı 27 puanla 10.sırada bulunuyor.

Antalyaspor – Kardemir Karabükspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1972-1973 sezonunda o zamanki adıyla 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleyi kırmızı beyazlı ekibimiz, Ali Rıza Şenol’un iki golüyle 2-0 kazanmıştı.

Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor, bugüne dek 13’ü Süper Lig, 18’i 1. Lig olmak üzere 31 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 7’sini kazanırken, 11 maç berabere tamamlandı. 13 maç ise Kardemir Karabükspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım Süper Lig tarihinde 13 kez karşı karşıya geldi. Ekibimiz bu maçların 3’ünü kazanırken, 7 maç Kardemir Karabükspor üstünlüğüyle sona erdi. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım Antalya’da bugüne dek  kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 7’sini kazanırken, yalnızca 1 kez mağlup oldu. 7 maç ise berabere bitti.

Ligin ilk yarısında Karabük’te oynanan mücadele, kırmızı beyazlı ekibimizin 3-2 mağlubiyeti ile sona ermişti.


Antalyaspor – Kardemir Karabükspor mücadelesini Denizli Bölgesi hakemlerimizden Ümit Öztürk yönetecek. Ümit Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Erkan Akbulut yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Ümit Öztürk
(Y) Serkan Olguncan
(Y) Erkan Akbulut
(4) Caner Ak

Ligimizin genç hakemlerinden Ümit Öztürk, Antalyaspor’un bugüne dek 2 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların 1’ini kazanırken 1’ini ise kaybetti.

Ümit Öztürk, geçtiğimiz sezon deplasmanda oynanan ve 2-1 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı ile bu sezon iç sahada 1-0 kazandığımız Gençlerbirliği mücadelelerinde düdük çalmıştı.