Antalyaspor Hakemlerden Muzdarip

Antalyaspor geride kalan iki haftada hakem hatalarının kurbanı oldu …

Antalyaspor Hakemlerden Muzdarip
28 Ağustos 2016 22:23

Süper Lig’de ikinci hafta bugün oynanan maçlarla geride kalırken, Antalyaspor hakem hatalarının kurbanı oldu.

Süper Lig’in ilk haftasında oynanan Osmanlıspor mücadelesinde Fornezzi’nin Webo’yu düşürmesinin öncesinde ofsaytı es geçen Alper Ulusoy, Antalyaspor’un 54 dakika on kişi mücadele etmesine ve bu dakikadan sonra iyice gerginleşen ortamda 45. dakikada Jose Morais’i tribüne göndererek Portekizli teknik adamın Alanyaspor karşısında sahada yer alamamasına sebep olmuştu. Yine ikinci yarıda maçın sonlarına doğru Antalyaspor ceza sahasında Diego’nun düşürülmesine faul veren Ulusoy, avantaj kuralını es geçtiği için kırmızı beyazlı oyunculardan büyük tepki görmüştü. Ulusoy, maç sonunda Antalyasporlu taraftarlardan da yoğun tepki alarak soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Ligin ikinci haftasında oynanan Alanyaspor mücadelesine ise Fırat Aydınus damga vurdu. Fırat Aydınus’un pozisyonlardaki takdir haklarını ev sahibi Alanyaspor lehine kullanması tepki çekerken, Alanyaspor’un attığı ikinci golün de ofsayt olduğu görüldü. Aydınus, mücadele 2-1’e geldikten hemen sonra 90+4. dakikada Mbilla’nın yerde kalmasını da es geçerek taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun memnuniyetsizliğine yol açtı.

Öte yandan geride kalan iki haftada topladığı bir puanla 14. sırada yer alan Antalyaspor’da Öztürk yönetiminin bu konuda alacağı kararlar ve yapacağı açıklamalar da merakla bekleniyor.