Antalyaspor – Gaziantepspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, ligin son haftasında evinde Gaziantepspor’u ağırlıyor …

Antalyaspor – Gaziantepspor (MAÇ ÖNCESİ)
2 Haziran 2017 17:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 34. hafta mücadelesinde Gaziantepspor’u ağırlayacak. Antalya Arena’da oynanacak mücadele 20.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 33 haftada topladığı 55 puanla 5. sırada yer alırken, Gaziantepspor ise topladığı 26 puanla ligde 17. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Gaziantepspor mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Gaziantepspor, tarihte ilk kez 1972-1973 sezonunda Türkiye 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Antalya’da oynanan mücadele, kırmızı beyazlı ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.

İki takım Süper Lig’de ilk kez 1982-1983 sezonunda karşı karşıya geldiler. Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleyi Antalyaspor, Bekir’in golüyle 1-0 kazanmıştı.

Antalyaspor ile Gaziantepspor, Süper Lig’de bugüne dek 35 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların on ikisini Antalyaspor kazanırken, on üçünü Gaziantepspor kazandı. On maç ise berabere tamamlandı.

Antalyaspor ve Gaziantepspor, Süper Lig tarihinde Antalya’da 17 kez karşı karşıya geldi. Ekibimiz bu maçların 7’sini kazanırken, konuk ekip beş kez galip geldi. Beş mücadele ise berabere tamamlandı.

Ligin ilk yarısında Gaziantep’te oynanan mücadele 3-0 ekibimizin üstünlüğüyle sona ermişti. Antalyaspor’un golleri Mbilla, Chico ve Deniz Kadah’tan gelmişti


Antalyaspor – Gaziantepspor mücadelesini Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Samet Çavuş yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Suat Arslanboğa
(Y) Serkan Gençerler
(Y) Samet Çavuş
(4) Hakan Ceylan


Suat Arslanboğa, Antalyaspor’un bugüne dek 10’u Süper Lig, 1’i 1. Lig ve 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 12 maçında düdük çaldı. Ekibimiz bu maçların 6’sını kazanırken, 2 kez yenildi.

Arslanboğa, ekibimizin iç sahada beş maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların 4’ünü kazanırken yalnıca bir kez mağlup oldu.

Suat Arslanboğa, ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor – Antalyaspor mücadelesinin de hakemiydi.