Antalyaspor Galibiyeti Unuttu

Antalyaspor’un galibiyet hasreti 9 haftaya çıktı…

Antalyaspor Galibiyeti Unuttu
24 Ekim 2016 19:22

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Antalyaspor’un galibiyet hasreti 9 haftaya çıktı.

Süper Lig’de oynadığı 8 haftada 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak son sıraya demir atan Antalyaspor’un galibiyet hasreti sürüyor. Kırmızı beyazlı ekibimizin 8. hafta mücadelesinde deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçını da 3-0 kaybetti. Antalyaspor, geçen sezonun son haftasında oynadığı Gaziantepspor maçından sonra oynadığı 9 maçı da kazanamayarak galibiyeti unuttu.

Kırmızı beyazlı ekibimiz en son galibiyetini geçen sezonun 33. haftasında sahasında Trabzonspor’u 7-0 yenerek elde etmişti. Antalyaspor, sonrasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a 2-1, Kardemir Karabükspor’a 3-2, Galatasaray’a 3-1 ve Beşiktaş’a 3-0, sahasında ise; Atiker Konyaspor’a 3-1 kaybederken, Osmanlıspor ve Akhisar Belediyespor ile 0-0, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı.

Antalyaspor, sezona geçtiğimiz sene göreve gelen Jose Morais ile girdi. Portekizli teknik adam, ligin 6. haftasında Galatasaray yenilgisinin ardından takımdan gönderilirken, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2018 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları için lige verilen arada yerine en son Kasımpaşa’da görev alan Rıza Çalımbay getirildi.

Kırmızı beyazlı ekibimiz, deneyimli Teknik Direktör Çalımbay ile ilk maçına kendi sahasında Ç. Rizespor ile karşılaştı. Antalyaspor, son dakikada yediği golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Çalımbay’ın ikinci maçı ise Beşiktaş’a karşıydı ve bu mücadeleden de Rıza Çalımbay ve talebeleri sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Rıza Çalımbay, Antalyaspor Teknik Direktörü olarak çıktığı 2 maçta da galibiyet yüzü göremedi.