Antalyaspor – Galatasaray (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün evinde Galatasaray’ı ağırlayacak …

Antalyaspor – Galatasaray (MAÇ ÖNCESİ)
6 Mart 2017 18:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 35 puanla 6. sırada yer alırken, Galatasaray ise 40 puanla 4. sırada bulunuyor.

Antalyaspor – Galatasaray mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1981-1982 sezonunda Türkiye Kupası 6. Kademe müsabakasında karşı karşıya geldi. İnönü Stadyumunda oynanan mücadele, ekibimizin 1-0 yenilgisi ile sona erdi.

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de ilk kez  1982-1983 sezonunda karşılaştı. İnönü Stadyumundaki mücadele, 2-0 yenilgi ile sona erdi.

İki takım Süper Lig tarihinde 41 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 7’sini kazanırken, 10 maç berabere tamamlandı. Galatasaray ise 24 kez galip geldi.

Antalyaspor ile Galatasaray, Antalya’da bugüne dek 20 Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. Ekibimiz bu maçların 3’ünü kazanırken, 5 mücadele ise berabere tamamlandı. Galatasaray ise 12 kez galip geldi.

Geçtiğimiz sezon Antalya’da oynanan mücadele, kırmızı beyazlı ekibimizin 4-2 üstünlüğüyle sona ermişti. Antalyasporumuzun golleri Eto’o, Emrah ve Rıdvan’dan gelmişti.


Antalyaspor – Galatasaray mücadelesini Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık’ın yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Serkan Olguncan yapacak

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Ali Palabıyık
(Y) Baki Tuncay Akkın
(Y) Serkan Olguncan
(4) Hakan Ceylan

Ali Palabıyık, bugüne dek Antalyaspor’un on maçında düdük çaldı.

Bu maçların üçünü kazanabilen kırmızı beyazlı ekibimiz, dört maçı berabere tamamladı. Üç maç ise yenilgiyle sonuçlandı.

Ali Palabıyık en son Antalyaspor’un Süper Lig’in ilk devresinde deplasmanda oynadığı ve Bursaspor’a 2-1 mağlup olduğu maçta düdük çaldı.