Antalyaspor – Çaykur Rizespor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor , bugün evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek …

Antalyaspor – Çaykur Rizespor (MAÇ ÖNCESİ)
17 Ekim 2016 17:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig yedinci hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Antalyaspor – Çaykur Rizespor mücadelesi Lig TV  ekranlarından yayınlanacak.

Mücadele öncesinde Antalyasporumuz ligde topladığı 2 puanla 18. sırada bulunurken, Çaykur Rizespor ise topladığı 4 puanla 17. sırada yer alıyor.


Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, tarihte ilk kez 1986-1987 sezonunda karşı karşıya geldi. Antalya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi ekibimiz Adnan ve Bekir’in golleriyle 2-0 kazanmıştı.

İki takım bugüne dek ikisi 1. Lig, on ikisi Süper Lig olmak üzere 14 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken, üç maç berabere tamamlandı. Çaykur Rizespor ise beş kez galip geldi.

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, bugüne dek Antalya’da yedi kez karşı karşıya geldi. Bu maçların ikisi Antalyaspor üçü Çaykur Rizespor üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor arasında geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda Rize’deki maç 5-1 Rizespor üstünlüğüyle, Antalya’daki maç ise 2-1 ekibimizin üstünlüğüyle tamamlanmıştı.


Karşılaşmayı  Ankara Bölgesi hakemlerimizden Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Bülent Yıldırım
(Y) Asım Yusuf Öz
(Y) Hakan Yemişken
(D) Özgüç Türkalp


Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un bugüne dek 26 maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, bu maçların dokuzunu kazanırken, on ikisini kaybetti.

Bülent Yıldırım yönetiminde Antalya’da oynanan 11 maçta ise takımımızın beş galibiyeti ve beş mağlubiyeti bulunuyor.

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon oynanan Trabzonspor mücadelesinde düdük çalmış ve ekibimiz o maçı 3-0 kaybetmişti.