Antalyaspor – Beşiktaş (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, ligin 25. haftasında bugün saat 19.00’da Beşiktaş’ı ağırlayacak …

Antalyaspor – Beşiktaş (MAÇ ÖNCESİ)
19 Mart 2017 17:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 38 puanla 6. sırada yer alırken, Beşiktaş ise 54 puanla lider konumda bulunuyor.

Antalyaspor – Beşiktaş mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.


İki takım Antalya’da ilk kez 1982-1983 sezonunda karşı karşıya geldi. Antalyaspor, mücadeleyi Mehmet ve Bekir’in golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Antalyaspor ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde 41 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 4’ünü kazanırken, 8 maç berabere tamamlandı. Beşiktaş ise 29 kez galip geldi.

Antalyaspor ile Beşiktaş, Antalya’da bugüne dek 20 Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. Ekibimiz bu maçların 3’ünü kazanırken, 5 mücadele ise berabere tamamlandı. Beşiktaş ise 12 kez galip geldi.

Ligin ilk yarısında Vodafone Arena’da oynanan mücadele Beşiktaş’ın 3-0 üstünlüğüyle sona ermişti.


Antalyaspor – Beşiktaş mücadelesini Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Esat Sancaktar yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Mete Kalkavan
(Y) Kerem Ersoy
(Y) Esat Sancaktar
(4) Volkan Bayarslan

Mete Kalkavan, Antalyaspor’un bugüne dek 9’u Süper Lig, 3’ü TFF 1. Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 14 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların beşini kazanırken yedi maçta sahadan yenik ayrıldı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz, Mete Kalkavan yönetiminde çıktığı 3 iç saha maçında 2 galibiyet alırken, 1 kez mağlup oldu.

Mete Kalkavan, ekibimizin en son ligin 22. haftasında oynanan ve 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona eren Akhisar Belediyespor mücadelesinde düdük çalmıştı.