Antalyaspor Ara Vermeden Başladı

Antalyaspor, ilk yarının son maçında sahasında pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı …

Antalyaspor Ara Vermeden Başladı
20 Aralık 2016 20:55

Süper Lig’de son 6 haftada topladığı 16 puanla 9. sıraya kadar yükselen ve bu hafta deplasmanda Bursaspor’a 2-1 yenilen Antalyaspor, ilk yarının son maçında sahasında pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Akşam saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenmana İstanbul’da olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay katılmazken takımı yardımcı antrenörler çalıştırdı. Kırmızı-Beyazlılar antrenmana koşuyla başladı. Bursaspor maçında ilk 11’de olan futbolcular koşunun ardından sahada kısa bir dinlenme yürüyüşü yaptıktan sonra antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşunun ardından 5’e 2 top kapma ve ısınma çalışmalarını sürdürdü. Antrenmana devam eden futbolcular yarı alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Antalyaspor’da yapılan antrenmana menüsküs ameliyatı olan ve ilk yarıyı kapatan kaleci Ferhat Kaplan ile Bursaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Zeki Yıldırım katılmadı.