Antalyaspor – Akhisar Belediyespor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor , bugün evinde Akhisar Belediyespor’u konuk edecek …

Antalyaspor – Akhisar Belediyespor (MAÇ ÖNCESİ)
23 Eylül 2016 17:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig beşinci hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor’u konuk edecek.

Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak.

Antalyaspor – Akhisar Belediyespor mücadelesi Lig Tv  ekranlarından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, tarihte ilk kez 2012-2013 yılında karşılaştı. Yoğun yağmur sebebiyle oynanan erteleme maçında Akhisar Belediyespor, 90.dakikada bulduğu golle Antalyaspor’u 1-0 mağlup etmişti.

İki takım bugüne dek altı kere karşı karşıya geldi. İki maçı kırmızı beyazlı ekibimiz kazanırken, iki maç konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi. İki maç ise berabere tamamlandı.

Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, bugüne dek Antalya’da üç kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların ikisini kazanırken bir maç berabere tamamlandı. Akhisar Belediyespor, bugüne dek Antalya’da galip gelemedi.

Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, en son geçtiğimiz sezon karşı karşıya geldi. İlk yarıda Manisa’da oynanan maç 2-1 Akhisar Bld üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarıda Antalya’da oynanan mücadele 2-2 berabere tamamlandı.


Karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerimizden Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek’in yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Samet Çavuş yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Barış Şimşek
(Y) Mehmet Metin
(Y) Samet Çavuş
(D) Caner Ak


Barış Şimşek, Antalyaspor’un bugüne dek 18 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların onunu kazanırken, altı maçta mağlup oldu. İki maç ise berabere tamamlandı.

Barış Şimşek, Antalyaspor’un iç sahada altı maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, bu maçların dördünü kazanırken birinde mağlup oldu. Bir maç ise berabere tamamlandı.

Barış Şimşek, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sene 3-2 galip geldiği Mersin İdman Yurdu maçında düdük çalmıştı.