Alper Ulusoy Maça Damga Vurdu

Antalyaspor – Osmanlıspor mücadelesine hakem Alper Ulusoy damga vurdu …

Alper Ulusoy Maça Damga Vurdu
22 Ağustos 2016 00:46

Antalyaspor – Osmanlıspor mücadelesine hakem Alper Ulusoy damga vurdu.

TFF tarafından bu sezon Süper Lig’de görev alacak 22 hakemden birisi olarak açıklanan Alper Ulusoy, bilhassa mücadelenin ilk yarısına verdiği kararlar ile damga vurdu.

Son iki senedir verdiği tartışmalı kararlarla gündeme gelen ve Türkiye spor kamuoyunda da tartışılan Alper Ulusoy, Antalyaspor-Osmanlıspor maçına da verdiği kararlar ile damga vurdu. 36. dakikada ofsayt pozisyonunda yan hakemi ile birlikte hatalı karar veren Ulusoy pozisyonu devam ettirdi ve Webo’nun düşürülmesinin ardından Fornezzi kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

36dk

Öte yandan Alper Ulusoy 36. dakikadan sonra gerilen müsabakayı yatıştırmak yerine gerginleşen ortamda Jose Morais’i  ikinci kez uyarmasının ardından 45+4. dakikada Jose Morais’i tribüne gönderdi.

Yine ikinci yarıda maçın sonlarına doğru Antalyaspor ceza sahasında Diego’nun düşürülmesine faul veren Ulusoy, avantaj kuralını es geçtiği için kırmızı beyazlı oyunculardan büyük tepki gördü.

Önceki sezonlarda da verdiği kararlar ile tepki çeken Alper Ulusoy, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında da verdiği kararların ardından 7.4 (yetersiz) not alarak sekiz hafta ceza almış fakat cezanın dördüncü haftasında kendisine maç verilerek bir nevi cezanın da erken sonlanması sağlanmıştı.

Alper Ulusoy bir önceki sezonda da Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçında Kasımpaşalı Barış Başdaş’ın yüzüne çarpan golü el sebebiyle iptal etmiş, yine geçtiğimiz sezon Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçında verdiği kararlar sebebiyle Trabzonspor camiasının tepkisini çekmişti.