Adanaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 19.00’da Adanaspor’a konuk oluyor …

Adanaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
30 Nisan 2017 17:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Adanaspor’a konuk olacak. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 43 puanla 6. sırada bulunurken, Adanaspor ise topladığı 20 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Adanaspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1966 – 1967 sezonunda  sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi’nde karşı karşıya geldi. Adana’da oynanan mücadele 1-1 sona erdi.  Antalyaspor’un golünü  Metin Ünal kaydetmişti.

Antalyaspor ile Adanaspor bugüne dek 12’si 2. Lig, 4’ü Türkiye Kupası, 4’ü TFF 1. Lig, 11’i Süper Lig olmak üzere 31 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların 16’sını kazanırken 8 mücadele Adanaspor üstünlüğüyle sonuçlandı. 7 maç da berabere bitti.

Antalyaspor ile Adanaspor, Süper Lig tarihinde 11 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 6’sını, Adanaspor 2’sini kazandı.

Adana’da oynanan 15 mücadelede ekibimizin 7, Adanaspor’un 6 galibiyeti bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, kırmızı beyazlı ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona ermiş, golümüzü ise Motta kaydetmişti.


Adanaspor  – Antalyaspor mücadelesini Alper Ulusoy yönetecek. Alper Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve İlker Takpak yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Alper Ulusoy
(Y) Volkan Narinç
(Y) İlker Takpak
(4) Çağatay Şahan

Alper Ulusoy, bugüne dek Antalyaspor’un dört resmi maçında düdük çaldı. Ekibimiz bu maçların ikisini kazanırken, hiç mağlup olmadı.

Ulusoy yönetiminde deplasmanda 3 maça çıkan kırmızı beyazlılar, 2 kez kazandı ve 1 kez berabere kaldı.

Alper Ulusoy, Antalyaspor’un en son bu sezon ligin ilk yarısında oynanan ve 1-0 kazandığımız Trabzonspor mücadelesinde düdük çalmıştı.