Stadyumun Yeni İsmi Belli Oldu

Antalya Stadyumu’nun yeni adı belli oldu …

Stadyumun Yeni İsmi Belli Oldu
13 Ağustos 2017 13:01

26 Ekim 2015 tarihinde Beşiktaş maçıyla açılan Antalya Stadyumu’nun yeni adı belli oldu.

Beşiktaş maçı öncesi İHA’ya açıklamada bulunan Ali Şafak Öztürk, göreve geldiği ilk 2-3 ayın çok zorlu gçetiğini belirterek, takımın iç dengesini oturtmak ve mali sıkıntıları çözmekle uğraştıklarını söyledi. Genel anlamda kaos ortamı olan kulüpte kötü bir başlangıcın ardından toparlamasını bilerek ipleri ellerine aldıklarını söyledi.

Alışma devresini atlattıktan sonra güçlü bir Antalyaspor izleteceklerini belirten Öztürk, “Futbolda doğru yapıyı oturtunca başarı geliyor. Göreve geldiğimiz zaman ilk 8 haftayı dışında tutarsak şampiyonluk yarışında olan bir Antalyaspor vardı. Bunlara baktığımız zaman bizde üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Çıkış grafiğimizi sürdürmek istiyoruz.” diye konuştu.

Yeni sezonda stadyumda yapılan değişiklikleri de aktaran Ali Şafak Öztürk, özellikle loca ve VIP kısımlarında yatırımaların olduğunu fakat stat tamamen Antalyaspor’un olmayınca ve yapısal değişiklikler olunca stadyumun bazı kısımlarındaki yatırımların kısıldığını aktardı. Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de yardımıyla stadı biraz daha Antalyalılaştırma projesinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Stadyumun isim sponsorluğunun verildiğini ifade eden Antalyaspor Başkanı Öztürk, “Bunu da buradan açıklayalım. Normalde hafta içerisinde toplantıyla açıklayacaktık. Stadyumun isim sponsoru ‘OPET Petrolcülük A.Ş’ olacak. 2 yıllık bir sözleşme imzalayacağız. Yapacağımız törende bunu aktarırız” dedi.

Yeni sezon kombinelerin rakamını da açıklayan Ali Şafak Öztürk, kombine sayısında 16 binlere yaklaşıldığını, sezonda ise maç ortalamsı olarak 24-25 bin seyirciyi bulabilirlerse çok büyük bir iş olacağını aktardı.