Souleymane Doukara İmzayı Attı

Antalyaspor’un yeni transferi imzayı attı…

Souleymane Doukara İmzayı Attı
2 Şubat 2018 12:04

Antalyaspor’un transferin son gününde renklerine bağladığı ve TFF’ye bildirdiği Souleymane Doukara, kendisini 2.5 yıllığına Antalyasporlu yapan anlaşmaya imza attı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Prof. Dr. Cumhur Arıcı, ara transferde kadroya dahil olan Doukara’nın en verimli çağında olduğunu, her iki kanatta ve forvette oynayabildiğini söyledi. Doukara’nın Premier Lig ve Serie A geçmişi bulunan bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Arıcı, “Kendisini Hamza Hocanın önerisiyle transfer ettik. Osmanlıspor’da 19 maçta beş gol atıp, iki asist yaptı. Kulübümüze çok verimli olacağını düşünüyoruz.” dedi.

İmza töreninde konuşan Souleymane Doukara, Antalyaspor’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çok büyük oyuncuların oynadığı, çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Doukara, “Çok iyi oyunculara sahibiz. Bu oyuncularla birlikte önümüzdeki 15 maçta kazanabileceğimiz kadar çok maç kazanıp, takımımızı ligde en iyi yere getirmeyi diliyorum.” dedi.