Sorunlar Devam Ediyor

Rıza Çalımbay geldiğinden beri takımı kendisi kurmamasına rağmen gerçekten güzel idare ediyor …

Sorunlar Devam Ediyor
27 Aralık 2016 09:26

Kasımpaşa maçını zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasak da kazanmasını bildik. Bence maçın hakkı zaten bizimdi. Hakemler her daim olduğu gibi rakipten tarafa görüş belirttikleri için maçı almamız son dakikaya kaldı. Yani hakemleri de yendik aslında biz. Tam takım şahlanacak, ‘‘Zart” diye bir düdük. Aslında düdük değil o, fren. Antalyaspor’u garip garip frenlediler hakemler.

Rıza Çalımbay geldiğinden beri sonuç odaklı futbol oynatıyor. Takımı kendisi kurmamasına rağmen gerçekten güzel idare ediyor. Futbolcu psikolojisi de çok önemli. Rıza Hoca şöyle bir bakıldığı zaman oyuncuları mental olarak kazanmış durumda. Tabii böyle olunca bütün bunlar skora yansıyor. Devra arası transfer döneminde yapılacak takviyeler ile daha da üst sıralara oynayacağımızı düşünüyorum. Tabii ki sezon başı yapılan fiyasko takviyeler gibi olmazsa böyle olur.

Maçın ilk 45 dakikasında her iki taraftar grubu olarak müthiş bir destek verdik. Maçın ikinci yarısında ise protesto hakkımızı kullandık ve sessizce oturduk. Neden böyle yapıyoruz acaba? Biz halen yönetim kurulu ile görüşmek için zemin arıyoruz, bu sorunları aşalım istiyoruz ama karşı taraf gün geçtikçe üzerimize daha da sert baskılar yapmaya kalkıyor. Yani burada yapıcı taraf bellidir. Her şeyi geçtim, ”Siz suçlusunuz ve suçunuz bu” diyebilecek 1 kişi, tek 1 kişi bile yok ortada. Ne bir açıklama var ne de yazı. Taraftar gruplarının bir duruşu vardır. Yanlış kale arkalarında değil, başka yerdedir. En kısa zamanda bu yanlışlar düzeltilmelidir.