Son Saniyede Gelen Galibiyet

Maçın hakemi maçı katletmek için elinden geleni yaptı. Golü daha önce atmış olsaydık hakem Kayserispor’un gol atması için penaltı bile yaratırdı …

Son Saniyede Gelen Galibiyet
5 Nisan 2017 07:53

Cumartesi günü son saniyede gelen golün değeri para ile ölçülemez.

Maçın hakemi maçı katletmek için elinden geleni yaptı. Ben şuna inandım, golü daha önce atmış olsaydık hakem Kayserispor’un gol atması için penaltı bile yaratırdı.

Maçın kahramanı El Kabir diyeceğiz evet. Bir gol bir asist ile maçın kahramanı El Kabir. Ama ben oyuna girdikten orta sahada iki kişilik oynayan Sandro’yu da es geçemeyeceğim. 

Kayserispor kulübü resmi sitesinden bir açıklama yayınlamış ve maç ile alakalı açıklama yaparak maçtan sonra taraftarlarının taşlandığını söylemiş. Bu yüzden de Antalyaspor kulübünden özür beklemişler. Ey Kayserispor kulübü, ilk maçta taşlanan ve camı kırılan otobüsler sebebiyle Antalyaspor kulübü ve taraftarlarından özür dilediniz mi? Olayları tabii ki tasvip etmiyorum ama maçtan sonra olanların tek sebebi ilk maçta Antalyaspor taraftarlarını taşıyan otobüslere taş atan ve bu kişilerin sanalda paylaştığı videolardır. Bu videolar sanal ortamda halen dolaşmaktadır. Kayserispor kulübü olarak bu videoyu inceleyip arkadaşlara ceza vermeniz gerekmektedir. Bu kafayla giderlerse Kayserispor her gittiği deplasmanda taşlanır.