Yanal: “Kısıtlı İmkanlarla Mücadele Ediyoruz”

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Kısıtlı İmkanlarla Mücadele Ediyoruz”
8 Mayıs 2021 23:16

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada takım olarak kısıtlı imkanlarla mücadele ettiklerini ve oyuncuların mücadelesine saygı duyduğunu söyledi.

Ersun Yanal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Basınla hemen hemen her konuştuğumda aynı şeyleri söyledim. Transfer yasağı olan bir takımız. İnsanüstü gayretle oynayan, mücadele eden, sezonu zor şartlar altında geçiren bir takımımız var. Oyuncularımın hepsi çok yorgunlar ve bitkin durumdalar. Özellikle mili aranın ardından Gökdeniz ağır bir sakatlık geçirdi. Sakat oyuncularımız vardı. Altı oyuncu koronavirüsten ötürü problem yaşadı. Sınırlı sayıda oyuncularla mücadele ederken, bir anda takımda kesintisiz süre alan 8 oyuncu takımdan uzak kaldı. Bu da bizim oldukça zor anlar geçirmemize sebep oldu. 

Diğer takımların aldıkları sonuçlar bizi biraz rahatlatmış görünse de lig bitmedi ve problemli bir haftaya gireceğiz. Çünkü soyunma odasında yine problemli oyuncularımız var. Çok yorulduk, kısıtlı imkanlarla mücadele eden bu kadronun mücadelesini saygıyla karşılıyor ve oyunculara teşekkür ediyorum.