Sıradaki Hedef Fenerbahçe

Sıradaki Hedef Fenerbahçe
25 Ağustos 2015 23:40

30 Ağustos Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Antrenmana sakatlığı süren Chico dışındaki tüm futbolcular katılırken yeni transfer M’Bolhi de takım arkadaşları ile tanışarak takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Yusuf Şimşek, Süper Lig’e güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek futbolculara teşekkür etti. Taraftarın etkisine de değinen genç teknik adam, tribünde yerini alan taraftar sayısının  gün geçtikçe artacağını beklediklerini söyledi.

Gençlerbirliği maçında buldukları beraberlik golünün ardından oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını belirten Şimşek, futbolcuların gayreti sonucu galibiyeti kazandıklarını açıkladı. Yeni transferlerin oyuna olan etkisinden memnun olduğunu dile getiren Antalyaspor Teknik Direktörü,  takımda güzel bir rekabet ortamının olduğuna değindi.

Her maça puan ya da puanlar almak için çıktıklarını söyleyen Yusuf Şimşek, Fenerbahçe maçındaki hedeflerinin de aynı doğrultuda olduğunu belirtti.

Yeni transfer M’Bolhi’ye de değinen Şimşek, kaleciler arası oluşacak rekabetin takıma katkı sağlayacağını söyledi. Fornezzi’nin son maçlardaki formundan memnun olduğunu söyleyen genç teknik adam, M’Bolhi’nin de takıma katkı sağlayacağını ifade etti.

Takım olarak çalışmalarının iyi gittiğini ve bunun meyvelerini ligin ilk 2 haftasında aldıklarını ifade eden Yusuf Şimşek, ilerleyen haftalarda daha iyi bir Antalyaspor izlettirebilmek için çalıştıklarını belirtti. Antalyaspor teknik direktörü; çalışmalarının başarılı olmasında katkısı bulunan futbolcu, teknik heyet ve yönetime teşekkür ettiğini söyledi.

ETİKETLER: , ,